Achterhoeks Democratisch Alternatief

Wat wil ADA

ADA wil een verfrissend alternatief bieden voor de stoffige en soms onnodig saaie gang van zaken in de lokale en regionale politiek. Het wordt tijd dat lokale inwoners en ondernemers meer directe invloed krijgen. Wij willen raadsleden leveren die met beide benen volop maatschappelijk meedoen, bijvoorbeeld in het bedrijfsleven, de cultuur of maatschappelijke organisaties.

Wij zijn voor regionale samenwerking in de Achterhoek. Daar waar uitdagingen en ideeën groter zijn dan de eigen gemeente pakken we die regionaal op. Geen kerktorenpolitiek, maar samen optrekken.

Wie is ADA

Wij zijn een groep mensen die volop in het leven staat. Van 21-jarige tot 65 plus. Iedereen kan bij ADA zijn of haar bijdrage leveren om mee te denken hoe het anders kan. Hoe het beter kan!

Dit doet iedereen vanuit zijn eigen context. Of je nu student bent, een boerenbedrijf runt of gepensioneerd ben. Iedereen heeft een mening en draagt op zijn of haar manier een steentje bij.

Wat ons bindt binnen ADA? Ons liberaal gedachtegoed. Uitgaan van eigen kracht, creatief ondernemerschap en vanuit de gedachte, dat iedereen mag zijn wie hij of zij wil zijn.

 

Missie

Een verfrissend alternatief bieden waarbij onze raadsleden met beide benen in de maatschappij staan.

Visie

De inwoners een transparant beeld van de gemeente politiek en een luisterend, maar vooral, actievoerend oor bieden.

Kernwaardes

Kernwaarden die wij naleven: Transparantie, Verfrissend & Betrouwbaar.

Onze gemeente is te mooi om geen mening over te hebben