Agnes Benerink

Nr. 14 kandidatenlijst

Wie ben ik?

Hallo ik ben Agnes Benerink-Jansen. Ik ben geboren en getogen in Gendringen. Met mijn lieve en drie kinderen heb ik jaren in de Grotestraat gewoond. Daar hebben we 40 jaar lang met veel plezier een schoenenzaak gehad.

Nadat we gestopt zijn met de schoenenzaak ben ik weer terug naar de “zorg gegaan”. Het werken in Antonia geeft me veel voldoening en ondanks mijn pensioengerechtigde leeftijd werk ik nog met veel plezier 20 uur.

Waarom ben je politiek actief en wat wil je bereiken?

Wat heeft mij doen beslissen dan dat ik politiek actief ben geworden? Dat is het feit dat ik het gevoel heb dat er voor mij beslist wordt en te weinig gecommuniceerd. Ik sta voor openheid naar de burgers en heb daarover een mening die ik niet meer onder stoelen of banken wil steken.

Zaken worden in Oude IJsselstreek al besloten voordat de burgers er weet van hebben.

Daarnaast vind ik de woningbouw in de Oude IJsselstreek ook onder de maat. Graag zou ik zien dat bewoning toegestaan gaat worden in leegstaande panden en grote panden opdelen in appartementen zodat verpaupering minder kans krijgt.

Toen ik de partijpunten van ADA las voelde ik me daarbij meteen thuis en heeft me doen besluiten ook de politiek in te gaan.

Wilt u me steunen in mijn visie, stem dan 16 maart op ADA.