Marleen Oud

Nr. 13 kandidatenlijst

WIE BEN IK?

Ik ben Marleen Oud, dierenarts en mede-eigenaar van een mooie gemengde dierenartsenpraktijk in de Achterhoek. In 1977 ben ik geboren in Hengelo (OV). Na de studie diergeneeskunde in Utrecht en een tijdelijke baan in Drachten (Friesland) ben ik in 2003 neergestreken in de Achterhoek in mijn huidige praktijk. Ik woon samen met mijn vriend, 2 (meestal) lieve jonge dochters en 4 katten in Ulft. In mijn vrije tijd doe ik graag aan volleybal en tennis, net als de rest van de familie.

WAAROM BEN JE POLITIEK ACTIEF EN WAT WIL JE BEREIKEN?

Actief zijn in de politiek is nieuw voor mij. Lang heb ik gedacht: dat is echt niks voor mij. Al die stroperige processen waar je doorheen moet om een goed idee tot uitvoering te krijgen. Als het al lukt…
Maar met de grote uitdagingen op het gebied van de zorg, onderwijs, wonen en energietransitie ben ik toch gaan heroverwegen. Ik hoop mijn steentje te kunnen bijdragen in de keten van idee naar goed uitgedacht plan naar een uitvoerbaar resultaat. Daarvoor is het belangrijk om op allerlei gebied mensen met elkaar in contact te brengen en door naar elkaar te luisteren, samen te denken en te werken tot mooie oplossingen te komen.

Met het mooie initiatief ADA gaan we ervoor!